Welkom bij Spot Rotterdam, uw toegangspoort tot het hart van een van Europa’s meest levendige en innovatieve steden. Opgericht in 2006 door een team van doorgewinterde reisexperts en echte Rotterdam-liefhebbers, is onze missie om de verborgen schatten en unieke ervaringen van Rotterdam toegankelijk te maken voor bezoekers uit binnen- en buitenland.

Bij Spot Rotterdam geloven we dat reizen gaat over authentieke ervaringen en persoonlijke verhalen. Ons team, bestaande uit lokale kenners en ervaren gidsen, stelt met zorg elk aspect van uw bezoek samen. Van historische tours langs de indrukwekkende architectuur tot een avond in het bruisende uitgaansleven, wij zorgen ervoor dat u de veelzijdigheid van Rotterdam in al zijn facetten beleeft.

We streven ernaar om niet alleen gidsen te zijn, maar ook verhalenvertellers die de rijke geschiedenis en cultuur van onze stad tot leven brengen. Ons doel is om elke bezoeker een onvergetelijke ervaring te bieden en hen te inspireren om de diepere lagen van Rotterdam te ontdekken.

Welkom bij Spot Rotterdam – ontdek de stad met ons!

Scroll naar boven